Verantwoord masseren

Om verantwoord te kunnen masseren en het risico op besmetting voor ons allebei tot een minimum te beperken werk ik volgens de richtlijnen van het RIVM en het protocol van de brancheorganisatie. Een paar punten daaruit heb ik even op een rijtje gezet.

 

Als je vrij bent van klachten zoals verkoudheid, keelpijn, hoesten, benauwdheid en/of koorts dan ben je van harte welkom voor een behandeling. Ik behandel alleen als ik zelf ook vrij ben van klachten. Bij twijfel, of als één van onze huisgenoten klachten heeft, dan nemen wij contact met elkaar op om te overleggen. De afspraak kan kosteloos worden verzet naar een later moment.

 

Bij binnenkomst geven we elkaar geen hand of knuffel. Schoenen blijven beneden in de hal. De praktijk bevindt zich op de eerste verdieping. Daar kun je tevens je handen wassen voorafgaand aan de massage.

 

Ik draag schone kleding met korte mouwen en heb mondkapjes tot mijn beschikking. De massagetafel is vanzelfsprekend voorzien van een schone hoes, face cover en handdoek, die direct na afloop op 60 graden worden gewassen.

 

Na de behandeling reinig ik de behandeltafel en de ruimtes, incl. klinken, trapleuningen en andere contactoppervlakten. Ik lucht de praktijkruimte regelmatig en hou minimaal 30 minuten tijdruimte aan tussen de afspraken door. 

 

Betaling mag contant of digitaal via een betaalverzoek of mobiel bankieren direct na afloop van de massage. 

 

Ons contact blijft gewoon spontaan en informeel, we zijn alleen extra voorzichtig voor onze veiligheid en die van anderen.

 

Ik verheug me erop om je te zien!