• s-facebook

​AFSPRAAK MAKEN?

ma. 9.00-16.00 uur

di. 9.00-15.00 uur 

do. 9.00-16.00 uur en 19.00-20.30 uur

vr. 9.00-15.00 uur

mobiel: 06-18014883

 

Sana Luna is een praktijk voor ontspanningsmassage, gericht

op vrouwen. 

MASSAGE

Massage werkt op de eerste plaats heel ontspannend. Daarnaast worden je huid, weefsels en spieren beter doorbloed, waardoor afvalstoffen worden afgevoerd. Je maakt 'gelukshormonen' aan en je krijgt meer energie. Tevens stimuleert massage de stofwisseling en versterkt het je afweersysteem. Massage verbetert het lichaamsbewustzijn en laat de huid er beter uit zien. Het vermindert gevoelens van angst en verbetert de slaap. Massage is dus heel effectief om je zowel geestelijk als lichamelijk weer in balans te brengen!

Ook als je klachten hebt, zoals een stijve onderrug, pijn in je nek, stramme schouders, een onrustig hoofd, kun je bij mij terecht voor een verlichtende behandeling. 

PRAKTISCH

​Je ligt in een rustige, warme ruimte op een comfortabele massagetafel. Ik masseer met biologische olie op de huid. Deze olie heeft een aangename geur van essentiële olie. Waar ik niet masseer, word je toegedekt.

Je kunt kiezen voor een deelmassage van 40 minuten (bijv. rug, schouders, nek en hoofd) of een volledige lichaamsmassage (incl. buik, benen en voeten) van 60 minuten. De massage wordt altijd aan jouw wens aangepast.

Het is fijn als je fris gewassen aankomt zonder body lotion, make up of parfum op, in makkelijke kleding waar je je prettig in voelt. 

sana luna massage arnhem elderveld, nathalie ooteman sanaluna.nl

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now