• s-facebook

​AFSPRAAK MAKEN?

ma. 9.00-16.00 uur

di. 9.00-15.00 uur

do. 9.00-16.00 uur en 19.00-20.30 uur

vr. 9.00-15.00 uur

tel.: 06-18014883

Vanwege de hersteltijd na een operatie is de praktijk gesloten t/m

22 november a.s. Ná die tijd is er weer ruimte om een ontspannende massage in te plannen.

 

Sana Luna is een praktijk voor ontspanningsmassage, gericht

op vrouwen. 

MASSAGE

​​Soms heb je wat extra aandacht voor jezelf nodig, een heerlijk moment om je lekker te kunnen ontspannen, even helemaal niets te hoeven, behalve 'er zijn'. Een veilige en zachte aanraking kan helpen om het contact met je lichaam te herstellen en daardoor het contact met jezelf. Of je hebt een klacht die je wilt laten behandelen... Je onderrug is stijf, je nek doet pijn, je schouders zitten vast, je hoofd is onrustig. Dan kan een massage heel effectief zijn. Gun jezelf die weldaad eens, het zal je goed doen!

PRAKTISCH

​Je ligt in een rustige, warme ruimte op een comfortabele massagetafel. Ik masseer met biologische olie op de huid. Deze olie heeft een aangename geur van essentiële olie. Waar ik niet masseer, word je toegedekt.

Je kunt kiezen voor een deelmassage van 40 minuten (bijv. rug, schouders, nek en hoofd) of een volledige lichaamsmassage (incl. buik, benen en voeten) van 60 minuten. De massage wordt altijd aan jouw wens aangepast.

Het is fijn als je fris gewassen aankomt zonder body lotion, make up of parfum op, in makkelijke kleding waar je je prettig in voelt. 

Een kort voor- en nagesprekje en omkleden kost ongeveer 20 minuten extra tijd.  

sana luna massage arnhem elderveld, nathalie ooteman sanaluna.nl

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now